Saturday, April 25, 2009

kuruskn bdan nye psal~

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center utk menguruskan badan.. seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,"Kami menawarkan 2 program di sini... RM50 utk versi 'biasa' dan RM100 utk versi 'cepat'."

Mamat tu pun berkata, "saya ingat yang biasa lah sebab saya ni baru nak try kuruskan badan."

"Ok, Encik sila masuk ke bilik no. 5 di penjuru bilik sana," jawab penjaga kaunter.

Mamat tadi pun masuk la ke bilik tu dan menutupnya. Selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu. Dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk, berpeluh.

Perempuan tadi berkata, "Kalau tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja dengan saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik tu. Mamat tadi pun kejar la.. kejar punya kejar sampai 10 minit pun tak dapat lagi. Tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

Apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg.

"Wow.. memang senang nak turun berat badan,.. memang berbaloi aku bayar RM50 tadi" katanya seorang diri.

Keesokkan harinya dia datang semula ke tempat tu balik. Dia ditegur oleh pemuda di kaunter. Setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamat tadi memilih utk mencuba versi 'cepat' plak.

"Baiklah, Encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

Setelah beberapa minit di dalam bilik tu, datangla seorang body builder yang badannya tough dan terus melondehkan pakaiannya. Body builder tu berkata, "saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalau saya dapat .... heheheheheee..Nyam nyam"

No comments:

Post a Comment

sohseh sohseh